WordPress website

Er zijn veel voordelen aan een website gemaakt met WordPress. Hij is bijvoorbeeld eenvoudig zelf te onderhouden en door het gebruik van plugins heb je ontzettend veel extra mogelijkheden. Mustmedia biedt twee verschillende soorten WordPress websites aan: WordPress Template of WordPress Design
Lees verder

WordPress webshop

Als je je producten of diensten online wil verkopen, dan kan Mustmedia een webshop voor je bouwen bovenop je nieuwe of reeds bestaande WordPress website. Met deze webshop ben je in staat om zelf je producten te onderhouden, je klanten meteen te laten afrekenen met iDeal en nog veel meer!
Lees verder

WordPress Onderhoud

Het is verstandig om je WordPress website up-to-date te houden en regelmatig een back-up te maken. Mustmedia biedt daarom voor jouw WordPress website de WordPress Updateservice aan. Deze service kost €20,- per maand!
Lees verder

WordPress Strippenkaart

WordPress Strippenkaart Wil je iets aan je website laten veranderen? Of heb je nog wat ondersteuning nodig bij het beheer van je website? Dan kun je een strippenkaart aanschaffen. Met de WordPress strippenkaart van Mustmedia krijg je ondersteuning tegen een gereduceerd uurtarief. De strippenkaart is onbeperkt geldig.
Lees verder

Zoekmachine optimalisatie

Door zoekmachines gevonden worden is erg belangrijk voor je website en/of webshop. Een plek op de eerste pagina, maar liever nog op de eerste plaats vergroot niet alleen je naamsbekendheid op internet, maar in het geval van een webshop vooral de conversie van je artikelen.
Lees verder

Hosting

Naast het maken en ontwerpen van websites biedt Mustmedia ook de hosting van je website aan. De hosting zorgt ervoor dat je website ook daadwerkelijk bereikbaar is voor je doelgroep.
Lees verder

Stel een vraag