Gevonden worden op internet met Zoekmachine optimalisatie

Door zoekmachines gevonden worden is erg belangrijk voor je website en/of webshop. Een plek op de eerste pagina, maar liever nog op de eerste plaats vergroot niet alleen je naamsbekendheid op internet, maar in het geval van een webshop vooral de conversie van je artikelen.

Mustmedia zorgt ervoor dat je website is geoptimaliseerd om door Google en andere belangrijke zoekmachines gevonden te worden. Ook draagt Mustmedia zorg voor de statistieken die dit proces bijhouden door gebruik te maken van Google Analytics

SEO? Wat is dat?

SEO staat voor Search Engine Optimization oftewel zoekmachine optimalisatie, dit houdt in dat jouw website zo opgemaakt wordt dat het beter gevonden kan worden door zoekmachines als Google e.a..

Voor Google zijn verschillende aspecten belangrijk om jouw website hoger in de zoekresultaten te laten terugkomen. Zo is er het tekstuele aspect waarbij de tekst zo opgemaakt moet zijn dat de woorden waarop je gevonden wilt worden op een goede manier terugkomen in jouw website.

Daarnaast is het ook zaak dat andere websites naar je website linken, Google vindt websites die linken aan een veelbezochte website bijvoorbeeld veel interessanter dan een website die helemaal niet gelinkt is aan een andere website.

Vragen over zoekmachine optimalisatie? Neem contact met me op

Heb je nog vragen over de mogelijkheden van zoekmachine optimalisatie, vul dan onderstaand formulier in. Ik neem dan zo spoedig contact met je op.

Het blijft niet alleen bij zoekmachine optimalisatie. Mustmedia biedt nog veel meer diensten aan...

WordPress website

Er zijn veel voordelen aan een website gemaakt met WordPress. Hij is bijvoorbeeld eenvoudig zelf te onderhouden en door het gebruik van plugins heb je ontzettend veel extra mogelijkheden. Mustmedia biedt twee verschillende soorten WordPress websites aan: WordPress Template of WordPress Design
Lees verder

WordPress webshop

Als je je producten of diensten online wil verkopen, dan kan Mustmedia een webshop voor je bouwen bovenop je nieuwe of reeds bestaande WordPress website.
Met deze webshop ben je in staat om zelf je producten te onderhouden, je klanten meteen te laten afrekenen met iDeal en nog veel meer!
Lees verder

WordPress Onderhoud

Het is verstandig om je WordPress website up-to-date te houden en regelmatig een back-up te maken. Mustmedia biedt daarom voor jouw WordPress website de WordPress Updateservice aan.
Deze service kost €20,- per maand.
Lees verder