Bij Mustmedia kennen we twee soorten websites: WordPress Template en WordPress Design.

WordPress Template

mustmedia_wordpress_template

Een template is een ontwerp wat al gemaakt is door een ontwerper. Na aanschaf van zo’n ontwerp (via bijvoorbeeld themeforest.net)  is het de gebruiker vrij om hier aanpassingen aan te doen. Deze templates zien er doorgaans zeer professioneel uit.

Het ontwikkelen van een website zal door middel van een template veel minder tijd in beslag nemen dan wanneer je zelf een ontwerp maakt of laat maken.

De praktijk leert dat veel websites voor het MKB gemaakt zijn op basis van een template. Dat is ook niet raar. De templates zien er professioneel uit en voor elke markt en elke smaak is wel een template gemaakt.

WordPress Design

mustmedia_wordpress_design

Heb je al een eigen ontwerp? Ook dan kun je bij Mustmedia terecht. We bespreken samen het ontwerp om te kijken of het ontwerp geschikt is om over te zetten naar een WordPress website.

Of wil je graag een ontwerp laten maken? Mustmedia werkt regelmatig samen met ervaren ontwerpers die precies weten wat nodig is om een geschikt WordPress ontwerp te maken.

Samen met jou zal de ontwerper je wensen inventariseren en tot een ontwerp komen, waarna ik dit ontwerp toe zal passen op de website.

Heb je een vraag over een WordPress website? Neem contact met me op

Heb je nog vragen over de mogelijkheden van een WordPress website, of weet je niet wat je moet kiezen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Extra mogelijkheden
WordPress biedt duizenden mogelijkheden voor extra functionaliteit die geen ontwikkeling meer nodig hebben. Deze functionaliteiten worden plugins genoemd en hoeven alleen maar naar de wens van de klant ingericht of aangepast te worden.

Het installeren en inrichten van plugins varieert per plugin. Dit kan een uur zijn, maar soms ook 1 of 2 hele dagen. Je krijgt in ieder geval vooraf een prijsopgave van mij.

Een kleine greep uit de plugins:
  • Uitgebreide formulieren
  • Nieuwsbrieven
  • Google Maps
  • Fotogalerij
  • Social Media share en follow
  • Twitter stream
  • Facebook integratie
  • En nog veel meer….

Het blijft niet alleen bij websites. Mustmedia biedt nog veel meer diensten aan...

WordPress webshop

Als je je producten of diensten online wil verkopen, dan kan Mustmedia een webshop voor je bouwen bovenop je nieuwe of reeds bestaande WordPress website.
Met deze webshop ben je in staat om zelf je producten te onderhouden, je klanten meteen te laten afrekenen met iDeal en nog veel meer!
Lees verder

WordPress Onderhoud

Het is verstandig om je WordPress website up-to-date te houden en regelmatig een back-up te maken. Mustmedia biedt daarom voor jouw WordPress website WordPress Onderhoud aan.
Deze service kost €20,- per maand!
Lees verder

Workshop WordPress

Wil je zelf de vele mogelijkheden van WordPress leren kennen? Volg dan de Workshop WordPress.
De workshop WordPress kan in meerdere varianten gegeven worden. Het niveau van de workshop wordt namelijk bepaald door de kennis die jij al hebt (of nog niet hebt) van WordPress.
Lees verder