mustmedia_hosting-300x200Naast het maken en ontwerpen van websites biedt Mustmedia ook de hosting van je website aan. De hosting zorgt ervoor dat je website ook daadwerkelijk bereikbaar is voor je doelgroep.

Normaal gesproken kun je je website laten hosten bij een hostingprovider. Je kunt de zorg van je hosting ook in de handen leggen van Mustmedia, zodat je  daar geen zorgen over hoeft te maken. Je hebt dan alle diensten en gemak voor je website bij één partij.

Vanzelfsprekend voldoet de hosting van Mustmedia aan alle eisen anno [y] en kan zelfs eventueel geheel naar jouw wensen geconfigureerd worden.

Vragen over hosting? Neem contact met me op

Heb je nog vragen over de mogelijkheden van hosting, vul dan onderstaand formulier in. Ik neem dan zo spoedig contact met je op.

WordPress website

Er zijn veel voordelen aan een website gemaakt met WordPress. Hij is bijvoorbeeld eenvoudig zelf te onderhouden en door het gebruik van plugins heb je ontzettend veel extra mogelijkheden. Mustmedia biedt twee verschillende soorten WordPress websites aan: WordPress Template of WordPress Design
Lees verder

WordPress webshop

Als je je producten of diensten online wil verkopen, dan kan Mustmedia een webshop voor je bouwen bovenop je nieuwe of reeds bestaande WordPress website. Met deze webshop ben je in staat om zelf je producten te onderhouden, je klanten meteen te laten afrekenen met iDeal en nog veel meer!
Lees verder

WordPress Onderhoud

Het is verstandig om je WordPress website up-to-date te houden en regelmatig een back-up te maken. Mustmedia biedt daarom voor jouw WordPress website de WordPress Updateservice aan. Deze service kost €20,- per maand.
Lees verder