1980 – Gadgets – Dochter, zoon en vrouw – Wintersport – Brabander – Waalwijk – Bourgondiër – Voetbal

Jurgen de Jong, eigenaar Mustmedia

Bij Mustmedia ben ik het aanspreekpunt voor de klanten in elk project. In 2010 ben ik met Mustmedia begonnen. Ik heb echter al meer dan 12 jaar ervaring in het bouwen van websites, maar ook in internet technologieën, IT, marketing en communicatie.

Dé perfecte mix om Mustmedia vorm te kunnen geven en mijn klanten wegwijs te bieden op het gebied van internet en nieuwe media

Mustmedia is een webbureau uit Waalwijk. Ik maak websites, bouw webshops en ik geef workshops. Daarnaast  bied ik nog diensten aan zoals WordPress onderhoud, zoekmachine optimalisatie en hosting.

Zo’n beetje alles wat met websites te maken heeft dus!

De kracht van mijn netwerk…

ik heb geen vaste mensen in dienst bij Mustmedia. Daarentegen heb ik inmiddels een netwerk om me heen opgebouwd met professionals, die stuk voor stuk uitstekend werk afleveren.

Zo werk ik met een vaste fotograaf, een vaste tekstschrijver en ontwerpers. Ook voor het realiseren van klantspecifieke oplossingen kan ik een beroep doen op desbetreffende specialisten.

Heb je vragen? Wil je nóg meer van me weten? Neem gerust contact met me op!

 

Nu je weet wie ik ben, ben je vast nieuwsgierig naar wat ik voor je kan doen?

Het is heel simpel. Ik doe een heleboel, maar dan vooral met WordPress. Ik kan je website maken, een webshop voor je bouwen. Ik kan het onderhoud voor je uitvoeren, maar ik kan je ook een workshop geven in WordPress of zelfs Social media!

WordPress website

Er zijn veel voordelen aan een website gemaakt met WordPress. Hij is bijvoorbeeld eenvoudig zelf te onderhouden en door het gebruik van plugins heb je ontzettend veel extra mogelijkheden. Mustmedia biedt twee verschillende soorten WordPress websites aan: WordPress Template of WordPress Design
Lees verder

WordPress webshop

Als je je producten of diensten online wil verkopen, dan kan Mustmedia een webshop voor je bouwen bovenop je nieuwe of reeds bestaande WordPress website.
Met deze webshop ben je in staat om zelf je producten te onderhouden, je klanten meteen te laten afrekenen met iDeal en nog veel meer!
Lees verder

WordPress Onderhoud

Het is verstandig om je WordPress website up-to-date te houden en regelmatig een back-up te maken. Mustmedia biedt daarom voor jouw WordPress website de WordPress Onderhoud.
Deze service kost €20,- per maand.
Lees verder