Wil je iets aan je website laten veranderen? Of heb je nog wat ondersteuning nodig bij het beheer van je website? Dan kun je een strippenkaart aanschaffen.

Lager uurtarief

Met de WordPress strippenkaart van Mustmedia krijg je ondersteuning tegen een gereduceerd uurtarief. De strippenkaart kan perfect worden ingezet wanneer je een kleine aanpassing aan je website wilt hebben. Daardoor hoeft er niet per sé een offerte en factuur te worden opgesteld.

Wanneer je gebruik wilt maken van je strippenkaart overleggen we samen hoeveel strippen een aanpassing gaat kosten. Ook bij ondersteuning kun je zelf aangeven voor hoe lang je ondersteuning wilt afnemen. Op deze manier weet je financieel altijd waar je aan toe bent.

Heb je haast? Dan doe ik het zo snel mogelijk. Anders plannen we het in.

5, 10 of 20 strippen

Je kunt kiezen uit de 5-, 10- of 20-strippenkaart.

Mocht je niet zoveel uren nodig hebben, dan kun ben je altijd vrij om gebruik te maken van mijn normale uurtarief, Deze factureer ik per uur voor  € 70,- (exclusief 21% BTW).

Voordeel

Door een strippenkaart af te nemen profiteer je van een gereduceerd tarief. De prijzen van de strippenkaarten liggen tussen de € 50,- en €60,-. Een strippenkaart dient vooruit betaald te worden en is na betaling onbeperkt geldig. De genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

5 strippen
€ 300,-
Tegoed van 5 uur aan werkzaamheden en ondersteuning

á € 60,- per uur

10 strippen
€ 550,-
Tegoed van 10 uur aan werkzaamheden en ondersteuning

á € 55,- per uur

20 strippen
€ 1.000,-
Tegoed van 20 uur aan werkzaamheden en ondersteuning

á € 50,- per uur

Enkele uitgangspunten:

  • Het tegoed op de strippenkaart is onbeperkt houdbaar.
  • wanneer je gebruik maakt van de strippenkaart, geldt er geen minimale afname. Je mag me overal voor inzetten, ook al is het voor mij maar 10 minuten werk.
  • Wanneer de werkzaamheden gedaan zijn krijg je een overzicht met de bestede tijd, de verrichte werkzaamheden en de nog te besteden aantal strippen.
  • wanneer ik vermoed dat de afgesproken werkzaamheden langer gaan duren dan gepland, of dat er niet genoeg strippen over blijven, dan zal ik je meteen waarschuwen.
  • De strippenkaart geldt natuurlijk alleen voor website die gemaakt zijn in WordPress.