Mustmedia is erg trots op de projecten en de websites die in de jaren zijn opgeleverd. Stuk voor stuk is elk project een resultaat van de samenwerking tussen Mustmedia en de opdrachtgever.

Hier vindt u een kleine greep uit websites en projecten die door deze samenwerking tot stand zijn gekomen

Mustmedia heeft voor ons bedrijf de website www.ooks.eu opgezet. Naar volle tevredenheid. Jurgen leeft zich in, snapt snel wat de wensen zijn en is flexibel. Mustmedia bleef binnen budget en communiceerde helder en direct. Het advies voor het juiste template en zijn input op de look & feel was zeer waardevol. Mede hierdoor kregen wij enorm positieve reacties op de website.
Coen Schelfhorst, Directeur OOKs Hospitality & Leisure
Jurgen van Mustmedia heeft voor ons bedrijf een website gemaakt. Naast het technische gedeelte van de website wat erg goed functioneert, is de look van de website ook erg goed.

Je kan met Jurgen snel en gemakkelijk communiceren als er iets gewijzigd moet worden, zowel voor als na de implementatie van de website. Naast de website heeft Jurgen ons goed geadviseerd over het gebruik van Social Media en andere ICT gerelateerde zaken.

Wim Mutsaers, Eigenaar Mutsaers Lederwarenfabriek
Als bedrijf kun je in deze tijd natuurlijk niet meer zonder een website en via een relatie kwam ik in contact met Mustmedia.

Na een vrijblijvend gesprek met eigenaar Jurgen de Jong van MustMedia te hebben gehad, had ik mijn keuze snel gemaakt.

Mustmedia heeft mijn ideeen 100% gerealiseerd!

Karel Brouwers, Eigenaar Easy Fun Events
Jurgen heeft mij drie jaar geleden overtuigd van het gebruik van social media. Hij heeft me alles stap voor stap uitgelegd en toegelicht, waardoor ik deze media inmiddels dagelijks met plezier en interesse gebruik. Verder heeft Jurgen een heel duidelijke en moderne website voor ons bedrijf gemaakt waar we erg trots op zijn; vrijopnaamvrijdag.nl

Het prettige aan de samenwerking met Jurgen is dat hij duidelijk is, zeer snel reageert en exact begrijpt wat je bedoelt en nog belangrijker wat je doelgroep/ klant zoekt en verlangt.

Joris Paijmans, Eigenaar Allround Makelaardij
Jurgen de Jong van Mustmedia heeft onze website gecrëeerd naar volle tevredenheid van onze zijde, zijn kennis en vakmanschap spreken ons erg aan. Jurgen denk mee en draagt creatieve ideeën aan waar wij als bedrijf ons voordeel mee hebben gedaan. Kortom no-nonsens,  duidelijkheid en goede aftersales! Om deze redenen kiezen voor wij voor jurgen de jong als zaken partner.
Martijn de Rooij, Eigenaar Easyfit Drunen
Ik heb mijn website laten ontwerpen door Mustmedia, en ben hier zeer tevreden over.
Het eindresultaat was echt verbluffend! De site is boven verwachting mooi en functioneel geworden.

Na oplevering van de website nog een uitgebreide beschrijving en uitleg gekregen over het zelf onderhouden van de website. Helemaal TOP! Ik kan iedereen aanraden om een website te laten ontwerpen door MustMedia.

Mustmedia begrijpt de eisen en wensen van de klant, en weet deze om te zetten in de prachitge website.

Noëlle Gamers, Eigenaresse Beauty by Noëlle