SONY DSCMustmedia is een webbureau uit Waalwijk. Mustmedia maakt websites, bouwt webshops, geeft advies op het gebied van social media, is vrienden met Google en biedt ook de hosting van uw website aan.

Kortom, zo’n beetje alles wat met websites te maken heeft.

Het merendeel van de klanten van Mustmedia komt uit Waalwijk. Mijn oorsprong ligt ook in Waalwijk.

Welke diensten levert Mustmedia?

 

WordPress website

Er zijn veel voordelen aan een website gemaakt met WordPress. Hij is bijvoorbeeld eenvoudig zelf te onderhouden en door het gebruik van plugins heb je ontzettend veel extra mogelijkheden. Mustmedia biedt twee verschillende soorten WordPress websites aan: WordPress Template of WordPress Design
Lees verder

WordPress webshop

Als je je producten of diensten online wil verkopen, dan kan Mustmedia een webshop voor je bouwen bovenop je nieuwe of reeds bestaande WordPress website. Met deze webshop ben je in staat om zelf je producten te onderhouden, je klanten meteen te laten afrekenen met iDeal en nog veel meer!
Lees verder

WordPress Onderhoud

Het is verstandig om je WordPress website up-to-date te houden en regelmatig een back-up te maken. Mustmedia biedt daarom voor jouw WordPress website WordPress Onderhoud aan. Deze service kost €15,- per maand!
Lees verder

WordPress Strippenkaart

WordPress Strippenkaart Wil je iets aan je website laten veranderen? Of heb je nog wat ondersteuning nodig bij het beheer van je website? Dan kun je een strippenkaart aanschaffen. Met de WordPress strippenkaart van Mustmedia krijg je ondersteuning tegen een gereduceerd uurtarief. De strippenkaart is onbeperkt geldig.
Lees verder