28
JUN
2011

Google deelt uit: Twee websites van Mustmedia krijgen sitelinks

Posted By :
Comments : 0

Een tweetal klanten van Mustmedia zijn beloond met Sitelinks van Google! Het gaat hierbij om de website van Wim Mutsaers en Easyfit Drunen

Wat zijn Sitelinks
Naast de standaard zoekresultaten zie je onder de normale links de sitelinks staan, als twee tabellen onder de omschrijving


Waarom zijn sitelinks zo belangrijk
Sitelinks zijn ontzettend handig voor je bezoekers. Bij het zoeken naar je website krijgen ze direct de mogelijkheid om naar een specifieke pagina op je website te gaan.

Achter Sitelinks
Google is geheimzinnig over het uitdelen van Sitelinks, maar er zijn natuurlijk enkele zaken die belangrijk zijn, zoals de inhoud van de website, de opbouw en het gebruik van de goede woorden (tbv zoekmachine optimalisatie). Sitelinks worden in de zoekresultaten bij een website getoond wanneer ze, volgens de algoritme van Google (geautomatiseerde procedure), handig zijn voor gebruikers. Voor bedrijven die bezig veel bezig zijn met Webdesign, zoals Mustmedia, zijn Sitelinks veelal de kroon op het werk.
Voordeel van Sitelinks
De attentiewaarde van een sitelink is veel hoger dan die van een normale link. De bezoeker is eerder geneigd op de Sitelink te klikken waardoor er meer verkeer wordt gegenereerd naar de website.

Over mij

Laat een reactie achter

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.