15
JUL
2014

Spookfacturen van Domein Host NL

Posted By :
Comments : 2

Trap er niet in.

De laatste tijd word ik steeds vaker gebeld door klanten die een factuur hebben ontvangen van Domein Host NL. Aangezien een flink aantal klanten de webhosting en de domeinnaam bij Mustmedia hebben geregistreerd, zorgt dit voor verwarring.

de8e643e-3dd2-447f-92e0-459293b72aaf

Het is namelijk fraude!

Sinds 31 maart 2014 waarschuwt het Fraude Helpdesk Meldpunt Nederlandse internetgebruikers dat Domein Host Nederland zich momenteel schuldig maakt aan acquisitiefraude door spookfacturen te versturen.

Het bedrijf uit Sittard verstuurd sluikse aanbiedingen in de vorm van een factuur. Veel kleine en middelgrote bedrijven ontvingen de afgelopen dagen een e-mail in hun inbox van Domein Host Nederland.

Trap er dus niet in! Mocht je twijfels hebben, dan kun je me altijd bellen (0416 757 617) of mailen.

Over mij
Bij Mustmedia ben ik het aanspreekpunt voor de klanten in elk project. In 2010 heb ik Mustmedia opgericht. Ik heb echter al meer dan 9 jaar ervaring in het bouwen van websites, maar ook in internet technologieën, IT, marketing en communicatie.
  1. Marieke Lambermont Reply

    Hallo, klopt, ik heb er ook weer net een binnen. Onderaan de kleine lettertjes staat dat het een aanbieding is, maar je moet de tekst enorm vergroten om dat te zien. Onsmaklelijke typjes.

    • jurgendj Reply

      Goed opgelet Marieke! Nu maar hopen dat iedereen zo alert zal zijn.

Laat een reactie achter

*